Meer omzet met jouw bedrijf?

Online Adverteren

Wil je direct bovenaan staan met jouw bedrijf in de zoekresultaten? Of wil je jouw doelgroep nog specifieker targets op social media? Neem dan contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek.

SEA – Adverteren in zoekmachines

Wil je bovenaan in Google komen te staan met jouw bedrijf? Een Ads Campagne is een uitstekende manier om naamsbekendheid te creëren en bezoekers op jouw website te krijgen. Via een Ads Campagne kunnen we ervoor zorgen dat jouw website hoog bij de zoekresultaten in Google komt te staan.

Potentiële klanten zoeken producten en diensten op internet met behulp van een zoekmachine zoals Google. Met Google Ads zorgen we ervoor dat je zichtbaar bent met relevante keywords. Je bereikt de doelgroep die op zoek is naar jouw product of dienst. We kunnen voor je een tekst plaatsen waardoor meer potentiële klanten bereikt worden. Via Google Ads ontstaat een hogere conversie. Mensen die op zoek zijn naar jouw product of dienst zoeken tegenwoordig eerst online, bijvoorbeeld via Google. Daarom is het van groot belang dat je daar goed gevonden wordt.
Met een SEA campagne zetten we een advertentiecampagne op Google voor je op. Daarmee maken wij jouw website snel beter vindbaar op Google. En dat levert je weer nieuwe klanten op.

Wij bouwen winstgevende websites.

Meer bezoekers

Tegenwoordig zoekt en vergelijkt jouw doelgroep voornamelijk online. Jouw website We optimaliseren websites voor zoekmachines zoals Google. Zo profiteert jouw website automatisch van zoekmachine-optimalisatie, wat resulteert in een prominente positie op Google en andere zoekmachines.

Mobielvriendelijk

Bij het opzetten van jouw campagne zorgen wij ervoor dat deze geoptimaliseerd wordt voor elk mobiel apparaat, of het nu een telefoon of tablet is. Zo kun je jouw doelgroep perfect van dienst zijn via zoekmachines.

Maandelijkse rapportage

Maandelijks ontvang je van ons een duidelijke rapportage waarin je de voortgang van jouw campagnes kunt volgen. In de rapportage vind een overzicht van alle belangrijke statistieken.

Doelgericht adverteren

Bij SEA draait het vooral om doelgericht adverteren: ervoor zorgen dat de juiste bezoekers jouw website bezoeken. Zo wordt jouw marketingbudget doelgericht besteed. Voordat we aan de slag gaan met jouw campagne, leggen we jouw strategie en doelen vast.

Bespreek jouw idee met een webdesign specialist.

Maak een afspraak

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met een webdesign specialist om te mogelijkheden te bespreken. Liever direct contact? Bekijk onderstaande contactgegevens.

  • Over ons
  • Online Marketing
  • Blog
  • Contact