HomeBlogInternetmarketingDigitale werkplek: dé 6 trends voor 2019

Digitale werkplek: dé 6 trends voor 2019

Trend 1: De ideale dag starter Een digitale werkplek is tegenwoordig erg belangrijk. Een digitale werkplek is de plek waar je werknemers de dag gaan beginnen. Werknemers vinden het fijn om in de ochtend met een kopje koffie rustig de krant te lezen om daarna rustig op te starten en aan het werk te gaan.   

Trend 2: Medewerkers als uitgangspunt: Het is erg belangrijk dat je werknemers centraal staan. Een succesvolle organisatie bestaat uit werknemers. Doormiddel van een digitale werkplek die gebruiksvriendelijk is voor alle werknemers zorgt ervoor dat de samenwerking in een bedrijf beter wordt.  Door de goede samenwerking tussen de werknemers zullen ze betere werken.

Trend 3: Samenwerking tussen organisaties: Het is bewezen dat een digitale werkplek ervoor zorgt dat de samenwerking tussen collega’s sneller, gemakkelijker en productiever verloopt. Verschillende organisatie gaan vaker gebruik maken van een intranet. Daardoor kunnen ze overleggen via het intranet, ze kunnen beslissingen sneller maken en het scheelt veel reistijd.  

Trend 4: Integraties & apps: Zorg ervoor dat je digitale werkplek de toegang wordt naar alle office 365 applicaties. Werknemers vinden daardoor alle documenten vanuit één punt, ook zijn er leerplatformen en trainingsprogramma’s zodat gepersonaliseerd leren onder werknemers gestimuleerd wordt. Ook moet je digitale werkplek werken op mobiele apparaten. Veel mensen gebruiken hun mobiel na werktijd. Zorg er dus voor dat je digitale werkplek gebruiksvriendelijk is voor elk apparaat en elke locatie.

Trend 5: Customized digital workplace: Elk platform dat voor elke gebruiker en gepersonaliseerde ervaring biedt levert waarde aan je werknemer en zorgt er ook voor dat ze het platform blijven gebruiken. Door te zorgen voor maatwerk en personalisatie van functie voor individuele werknemers en teams verhoog de beleving van je werknemers.  

Trend 6: Less is more: Elke techniek wordt pas gebruikt als die techniek gebruiksvriendelijk en leuk te gebruiken is. Het geheim om je intranet gebruiksvriendelijker te houden is kort gezegd hoe simpeler hoe beter. Een goed intranet is eenvoudig, snel en gericht op de behoeftes van je werknemers.  

One-stop-shop voor jouw gehele online marketing. Jouw doelgroep zoekt, vergelijkt en koopt tegenwoordig online. Wij helpen je beter vindbaar te zijn voor jouw doelgroep.
© 2024 · XL Marketing · Alle rechten voorbehouden
  • Over ons
  • Online Marketing
  • Blog
  • Contact