Van logo tot complete huisstijl

Grafisch ontwerp

Een nieuw logo laten ontwerpen voor jouw bedrijf? Of wil je een nieuwe brochure verspreiden? Laat dat maar aan ons over: unieke ontwerpen, modern en zelfs jouw drukwerk kunnen we verzorgen.

Grafisch ontwerp

XL Marketing maakt moderne, frisse en unieke ontwerpen die aan al jouw wensen voldoen. Als marketing bureau willen wij jouw merk een opvallende plek in de markt laten innemen. Een goed ontwerp versterkt de visuele identiteit van merken en organisaties. We zijn in staat om alles wat te maken heeft met het ontwerpen van jouw bedrijf of bedrijf te definiëren en uit te voeren. Daarom is XL Marketing een bedrijf voor digitale marketing en grafisch ontwerp dat je zal om jouw succes te behalen.

Logo
Een logo ontwerp is een heel proces en er zitten veel haken en ogen aan. Wat de een mooi vindt, spreekt de ander juist niet aan. Het is daarom ook van groot belang dat je over wat jouw exacte wensen zijn, goed overleg hebt met je ontwerper of een bureau .

Het is de belangrijkste visuele manifestatie van uw bedrijf binnen de doelmarkt. Een logo moet eenvoudig, herkenbaar, tijdloos en veelzijdig toepasbaar zijn.

Folder/Brochure
Je folder of brochure is een visitekaartje van
je bedrijf. Het moet inspireren, informeren en motiveren om klant te blijven en/of te worden. De kwaliteit van je brochure is dus van essentieel belang. Het is iets tastbaars waar uw klant nog eens makkelijk doorheen bladert en in één oogopslag kan zien welke producten en diensten u levert. Wij maken brochures die passen bij jouw huisstijl en uitstraling zodat klanten snel doorkrijgen wat je te bieden hebt.

Jouw specialist in grafisch ontwerp

Drukwerk

Je ontvangt jouw gewenste ontwerp druk-klaar. Wist je dat wij ook jouw drukwerk kunnen verzorgen? We begeleiden het hele proces: van ontwerp tot bedrukt materiaal dat netjes bij jou wordt afgeleverd.

Jouw boodschap centraal

Wij geven jouw boodschap zo vorm, dat je jouw doelgroep zo goed mogelijk bereikt. Immers het uiterlijk van jouw boodschap bepaalt het beeld dat de bezoeker van jouw bedrijf krijgt.

Maatwerk

Jouw bedrijf staat centraal bij ons. De huisstijl is de visuele uitstraling van jouw bedrijf. We passen alle stijlelementen consistent toe binnen al jouw uitingen.

Volledig ontzorgd

Heb je een nieuw bedrijf of wil je  jouw huisstijl veranderen? Laat dat maar aan ons over: wij verzorgen het design en zorgen ervoor dat jouw drukwerk bij jou wordt geleverd

Bespreek jouw idee met een grafisch ontwerp specialist.

Maak een afspraak

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met een grafisch ontwerp specialist om te mogelijkheden te bespreken. Liever direct contact? Bekijk onderstaande contactgegevens.
  • Over ons
  • Online Marketing
  • Blog
  • Contact