Meer interactie met jouw doelgroep?

Social media beheer

Een nieuwe website laten maken voor jouw bedrijf? Laat dat maar aan ons over: een uniek ontwerp, mobielvriendelijk en ook nog eens goed vindbaar in zoekmachines. 

Social Media Beheer 

Ben jij op zoek naar een effectieve manier om jouw online aanwezigheid te vergroten en je doelgroep te bereiken? Zoek niet verder! Bij XL Marketing zijn we gespecialiseerd in het leveren van social media beheer om jouw Social media doelen te bereiken. Onze toegewijde experts staan klaar om jouw sociale mediaplatforms te transformeren en jouw merk te laten schitteren.

Meer interactie met jouw doelgroep.

Strategie

Ons ervaren team begint met het ontwikkelen van een op maat gemaakte social media strategie die perfect aansluit bij jouw bedrijfsdoelen. We identificeren jouw doelgroep, concurrenten en industrietrends om een plan te creëren dat jouw merk op de juiste manier positioneert.

Beheer

In de huidige digitale wereld zijn social media platforms niet alleen een trend, maar een krachtig hulpmiddel om jouw aanwezigheid te vergroten, relaties op te bouwen en jouw merk te laten floreren. Of je nu een startende onderneming bent of een gevestigd bedrijf, het creëren en effectief beheren van social media accounts is van onschatbare waarde voor jouw succes.

Content

Boeiende inhoud is de sleutel tot succes op sociale media. Wij nemen de creatieve taken op ons en ontwikkelen inhoud die jouw merkverhaal vertelt en de interesse van jouw volgers vasthoudt. Van pakkende koppen tot prachtige afbeeldingen en video’s, we zorgen ervoor dat jouw berichten opvallen. Consistentie is van vitaal belang in sociale media. We creëren een contentkalender en plannen berichten op strategische tijdstippen om een optimale betrokkenheid te garanderen. Dit zorgt ervoor dat jouw merk altijd top-of-mind blijft bij jouw doelgroep.

Adverteren

We zetten advertentiecampagnes op om jouw bereik te vergroten en nieuwe doelgroepen aan te boren. Ons team beheert het volledige advertentieproces, van creatie tot monitoring en optimalisatie. Transparantie is belangrijk voor ons. Daarom ontvang jij regelmatig gedetailleerde rapporten over de prestaties van jouw sociale media kanalen. We bespreken behaalde resultaten en stellen indien nodig nieuwe doelen vast.

Bespreek jouw idee met een Social media specialist.

Maak een afspraak

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met een Social media specialist om te mogelijkheden te bespreken. Liever direct contact? Bekijk onderstaande contactgegevens.

  • Over ons
  • Online Marketing
  • Blog
  • Contact